، با تلاش اعضای تیم های پیوند اعضاء دانشگاه های علوم پزشکی شیراز و یاسوج، اعضای بدن کورش تبادار از اهالی بخش چاروسا در کهگیلویه از بدنش جدا و به بیماران نیازمند اهداء شد.
داریوش تبادار برادر مرحوم گفت: در این اقدام که با رضایت خانواده و در جهت رضای حق انجام شد، چهار بیمار نیازمند اعضای بدن برادرم را دریافت کردند و بدون شک خشنودی آنها باعث رضایت خدواند می شود.
وی گفت: اگر چه برادر خود را ا دست داده ایم اما خوشحالی برخی خانوده های نیازمند موجب خرسندی ماست.
آقای پورنگ دائی مرحوم نیز گفت: وی برای هماهنگی پیوند کلیه به برادر خود در مسیر سفر به شیراز دچار تصادف و ناجی دیگران شد.
رابط پیوند اعضای دانشگاه علوم پشکی شیراز و یاسوج گفت: با تلاش تیم پیوند اعضا دو کلیه، کبد و لوزالمعده این جوان مرگ مغزی جدا و به بیماران نیازمند اهداء شد.
سینا سعیدی سوق گفت: اعضای بدن وی برای پیوند به بیمارستان ابوعلی سینای شیرا انتقال داده شد.
این مورد پنجمین اهداء عضو در سال جاری در کهگیلویه و بویراحمد است.
اهداء عضو جوان کهگیلویه ای به ۴ نفر زندگی دوباره بخشید+عکس
برچسب ها
مدیر مسئول انتشارات فتح دنا خبر داد؛ چاپ ۳۵۰ عنوان اثر مکتوب دفاع مقدس در کهگیلویه و بویراحمد
رهبر انقلاب: زن، کارگزار خانه نیست، مدیر است
رهبر معظم انقلاب اسلامی با تبیین نگاه اسلام به شأن و حقوق زنان در عرصه خانه و اجتماع، بایدها و نبایدهای رفتار مردان با همسران و زنان را در زمینههای مختلف تشریح کردند.
جایزه محیط زیستی رادمنش؛ جنبشی مردمی برای نجات طبیعت ایران/ از کتاب تا جشنواره؛ روایت دکتر رادمنش تحول در فرهنگسازی صیانت از محیط زیست
هشتمین دوره جایزه ملی محیط زیستی دکتر رادمنش که آذرماه 1404 برگزار شد، با ۲۷ برنده از ۱۶ استان کشور شامل ۹ انجمن و ۱۲ فرد حقیقی و ۶ برگزیده در حوزه کودک و نوجوان، به کار خود پایان داد.
چاپ ۳۵۰ عنوان اثر مکتوب دفاع مقدس در کهگیلویه و بویراحمد
مرتضوی اصل گفت: ۳۵۰ عنوان اثر مکتوب دفاع مقدس در دومین کنگره ملی شهدای کهگیلویه و بویراحمد به چاپ رسید.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.





