به گزارش کبنا به نقل از همشهری آنلاین، تن ماهی یکی از مواد غذایی پرطرفدار در میان مردم است و خواص زیادی دارد. میتوانید از این نوع ماهی برای یک وعده غذایی دلچسب یا برای تهیه سالاد و ساندویچ به عنوان میانوعده استفاده کنید. با این حال، نباید در مصرف تن ماهی زیادهروی کرد، زیرا این امر میتواند منجر به مسمومیت با جیوه شود. در این مطلب به فواید و مضرات مصرف تن ماهی میپردازیم:
۲- تقویت مغز و چشم: تن ماهی دارای سطح قابل توجهی از اسید چرب امگا ۳ است که باعث تقویت کارکرد مغز و چشم میشود. اسید چرب امگا ۳ حافظه را تقویت کرده و باعث کاهش التهابات و علائم خشکی چشم میشود.
۳- کمک به افزایش وزن: تن ماهیها اغلب در روغن تهیه میشوند و از این رو، دارای کالری بالایی هستند. پروتئین بالا و چربی مناسب میتواند به افرادی که به دنبال افزایش وزن هستند کمک کند. هر ۳۶ گرم تن ماهی معادل ۵۶ کالری انرژی و ۲ گرم چربی دارد.
۴- بروز نفخ شکم: یک عنصر که در تمامی انواع مختلف تن ماهی یافت میشود، سدیم است. میزان مشخصی از سدیم برای فعالیت مناسب بدن ضروری است، اما زیادهروی در مصرف آن میتواند باعث بروز عوارض جانبی مانند نفخ شود.
۵- مسمومیت با جیوه: در ابتدا باید بر این نکته تاکید شود که سطح جیوه تن ماهی کمتر از ماهی تازه است، اما در هر صورت زیادهروی در مصرف آن میتواند باعث بروز مسمومیت با این عنصر سنگین شود. امروزه تن ماهیهایی با برچسب «لایت تن» در بازار موجود است که سطح بسیار کمی جیوه دارند.