ظرفیت بانوان طلبه فرصتی جهت مقابله با آسیب‌های‌ اجتماعی در دیشموک+تصاویر
ظرفیت بانوان طلبه فرصتی جهت مقابله با آسیب‌های‌ اجتماعی در دیشموک+تصاویر
امام جمعه دیشموک گفت: ظرفیت بانوان طلبه فرصتی جهت مقابله با آسیب‌های‌ اجتماعی در دیشموک است

پایگاه اطلاع رسانی خبر دیشموک، ظرفیت بانوان طلبه فرصتی جهت مقابله با آسیب‌های‌ اجتماعی در دیشموک
خبر دیشموک،  به گزارش خبرگزاری فارس از دیشموک، نشستی به مناسبت سالروز ولادت حضرت زینب(س) با حضور مسوولان حوزه علمیه خواهران دهدشت و حضور امام جمعه شهر دیشموک با بانوان طلبه‌ دیشموکی در دفتر امام جمعه برگزار شد.

در این نشست ضمن قدردانی از بانوان طلبه به مناسبت این روز بزرگ از بانوان طلبه در دیشموک تجلیل و قدردانی شد.

حجت‌الاسلام علی‌اکبر راوند امام جمعه شهر با بیان اینکه در دیشموک ۴۰ بانوی طلبه در حال تحصیل در حوزه‌های علمیه خواهران هستند عنوان کرد: طلبه‌ها باید فرهنگ‌سازی در الگوگیری از حضرت زینب(س) را در دستور کار خود در روستاهای منطقه دیشموک به کار گیرند.

وی گفت: توصیه می‌شود طلبه‌ها تربیت در فرزندان را به گونه‌ای زینب‌وار تبلیغ کنند و هم خود در تربیت فرزندان الگویی زینب وار باشند.

امام جمعه دیشموک گفت: حضرت زینب کبری (س) ویژگی‌های منحصر به فردی داشت که یکی از ویژگی‌های حضرت زینب(س) صبر، ایستادگی و مقاومت بود که امروز را به نام روز پرستار نام نهادند.

وی گفت: تربیت نسل جوان انقلابی منوط به الگوگیری از حضرت زینب (س) است

راوند اذعان کرد: انس گرفتن به قرآن توسط طلبه‌ها باید همیشگی و دائمی باشد و باید در عبادتها دوام داشته باشند چون عرفای اهل بهشت کسانی بودند که حامل قرآن بودند.

وی ضمن توصیه فرهنگ‌سازی از الگوگیری حضرت زینب در بین زنان منطقه دیشموک عنوان کرد: با توجه به اینکه در بین برخی والدین کم‌سوادی و یا بی‌سوادی وجود دارد و در برخی مراتب دیدها بسته است باید بانوان طلبه بیشتر وقت خود را به تبلیغ و فرهنگ‌سازی در بین مردم به کار گیرند.

راوند گفت: انتظار می‌رود بانوان طلبه بیشتر در بین مردم باشند و بیشتر وقت خود را به فرهنگ‌سازی در اختیار مردم بگذارند و بایدها و نبایدهای دین را تبلیغ کنند.

وی تصریح کرد: باید طلبه‌ها سعی کنند در هر یک از روستاها به تبلیغ فعالیت خود را دوچندان کنند تا تحول در روستاها به وضوح دیده شود.

راوند با بیان اینکه طلبه۲ها باید فرهنگ‌سازی در خصوص آسیب‌های اجتماعی را در بین مردم روستاها شروع کنند گفت: متاسفانه اختلافات قومی قبیله‌ای و تعصبات در منطقه مانع پیشرفت منطقه است و این تعصبات قومی قبیله‌ای در کارهای فرهنگی و هم در کارهای زیر ساختی ضربه خواهد زد.

وی با اشاره به خودکشی‌ها عنوان کرد: ناآگاهی خودکشی‌های منطقه باعث خودکشی‌های دیگری می‌شود و این کار خود نوعی گناه است.

راوند گفت: طلبه‌ها باید سختی‌های دینوی را جزئی از تبلغ خود در روستاها در دستور کار خود قرار دهند و وظیفه طلبه‌ها است که این فرهنگ‌سازی را در روستاها برای تبلیغ به اجرا بگذارند.

وی گفت: طلبه‌ها می‌توانند با کارهای خود و تبلیغ در روستاها باعث تحرک در روستاها شوند.

 

انتهای پیام/۸۲۰۲۷