به گزارش مالک آهنگ خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی خبر دیشموک؛ شهردار دیشموک طی پیام های جداگانه؛ روز معلم و روز کارگر تبریک گفت:
پیام روز معلم:
پیام روز کارگر:
انتهای پیام/
- نویسنده : مالک آهنگ
به گزارش مالک آهنگ خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی خبر دیشموک؛ شهردار دیشموک طی پیام های جداگانه؛ روز معلم و روز کارگر تبریک گفت:
انتهای پیام/
مدیرکل راهداری و حملونقل جادهای استان از آغاز عملیات اجرایی لکهگیری و روکش آسفالت محور دهدشت – تونل کوه پات با اعتباری بالغ بر ۸۵۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات ملی سازمان راهداری کشور خبر داد.
حجت الاسلام راوند با اشاره به خدمات بینظیر چند سال اخیر در حوزه فضای آموزشی، تصریح کرد: ساخت ۲۰ مدرسه در بخش دیشموک با همکاری خیرین مدرسه ساز، کاری بینظیر و قابل تقدیر بود که به همت خیرین انجام شد.
این مسابقات نه تنها فرصتی برای رقابت و ارتقاء سطح ورزشکاران بود، بلکه به تقویت روحیه همبستگی و تعامل میان ورزشکاران استانهای مختلف نیز کمک کرد. امید است با استمرار این قبیل رویدادها، شاهد رشد و شکوفایی بیشتر ورزش در کهگیلویه و بویراحمد باشیم.