به گزارش پایگاه اطلاع رسانی خبر دیشموک، امید صالحی گفت: تقاضای ما این است که مردم حداقل صرفه جویی ۱۵ درصدی در این ایام را مد نظر داشته باشند تا در تأمین آب پایدار برای همه مناطق، مشکلی رخ ندهد.
- نویسنده : مالک آهنگ
اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید محمود صارمی و همه شهدای عرصه رسانه، این روز بزرگ را به تمامی خبرنگاران متعهد، انقلابی و دغدغهمند شهرستان کهگیلویه تبریک عرض مینمایم.
امام جمعه در خطبههای نماز جمعه ضمن تبریک ۱۷ مردادماه روز خبرنگار بر اهمیت منصفانه قلم زدن خبرنگاران تأکید کرد و گفت: خبرنگاران باید با صداقت، انصاف و دقت به انتشار اخبار بپردازند و از هرگونه تحریف، جهتدهی غلط و انتشار شایعات پرهیز کنند.
نماینده مردم کهگیلویه بزرگ در مجلس شورای اسلامی، همچنان پیگیری و به نتیجه رساندن طرحهای مواصلاتی را در صدر اولویتهای کاری خود قرار داده است