به گزارش مالک آهنگ خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی خبر دیشموک؛ علی اسدی اظهار داشت: مراحل مهندسی، طراحی، تعمیر و تامین سفارش تجهیزات مورد نیاز این طرح ها انجام شده است و به زودی وارد فاز اجرایی خواهد شد.
وی بیان کرد: این میزان اعتبار برای اجرای ۶ پروژه بزرگ برای توسعه زیرساختهای برق در استان شامل توسعه پست دوگنبدان و دنا، افزایش ظرفیت پست چرام و دهدشت و توسعه خط ۱۳۲ولت دو مداره دوگنبدان – جهاد هزینه میشود.
اسدی اضافه کرد: با برنامهریزیهای انجامشده پیشبینی میشود این اقدامات علاوه بر جبران حل ناترازی انرژی در پیک بار مشکل ناترازی در سالهای آینده را نیز به طور محسوسی کاهش دهد.
توسعه نیروگاههای خورشیدی در دستور کار
مدیرعامل شرکت برق منطقهای خوزستان و کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به برنامهریزی برای احداث نیروگاههای خورشیدی گفت: وزارت نیرو تغییر روش داده و درخواستهایی برای احداث ۳۰ هزار مگاوات نیروگاه خورشیدی از بخش دولتی و خصوصی دریافت کرده است.
اسدی تصریح کرد: از این میزان، سه هزار مگاوات توسط وزارت نیرو و بخش دولتی و مابقی از سوی سرمایهگذاران بخش خصوصی اجرا خواهد شد.
وی تأکید کرد: برای اجرای این طرحها، همکاری استانداری، وزارت نیرو و مدیران کل منابع طبیعی در تامین زمین برای تسهیل در ورود سرمایه گذاران باید در اولویت قرار گیرد.
اسدی تصریح کرد: در صورت همکاری منابع طبیعی در تامین زمین مورد نیاز پیش بینی می شود تا سال آینده ۳۰ درصد از این طرح ها وارد فاز تولید برق شوند.
مدیرعامل شرکت برق منطقهای خوزستان و کهگیلویه و بویراحمد برنامههای آینده برای کاهش وابستگی به نیروگاههای آبی را احداث ۱۵۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی در ۲ استان خوزستان و کهگیلویه و بویراحمد اعلام کرد.
وی تصریح کرد: این استانها به دلیل اقلیم خاص و کارایی(راندمان) بالای جذب انرژی خورشیدی، به عنوان گزینههای ایدهآل برای توسعه نیروگاههای تجدیدپذیر انتخاب شدهاند.
به گزارش رسیده، مصرف برق استان کهگیلویه و بویراحمد در تابستان۶۰۰ مگاوات و در فصل زمستان و بهار به ۳۰۰ مگاوات کاش می یابد.
به گزارش خبر دیشموک، ظرفیت منصوبه تولید نیروی برق استان خوزستان در بخش انتقال و فوق توزیع برابر با ۱۶ هزار و ۹۴ مگاوات است که از این میزان ظرفیت منصوبه در بخش آبی برابر با هشت هزار و ۱۹۴ مگاوات و در بخش حرارتی هفت هزار و ۵۵۸ مگاوات برآورد شد.
ظرفیت بخش DG (نیروگاههای تولید پراکنده شامل نیروگاههای حرارتی، نیروگاههای آبی و خورشیدی) نیز ۳۴۲ مگاوات است.
شرکت برق منطقهای خوزستان، مسئولیت تأمین و انتقال برق در استانهای خوزستان و کهگیلویه و بویراحمد را بر عهده دارد و با بسیج توان فنی و عملیاتی خود، در تلاش است تا برق پایدار و مطمئنی را در تابستان ۱۴۰۴ به مشترکین این ۲ استان تحویل دهد.
انتهای پیام _/
- نویسنده : مالک آهنگ