سخنگوی وزارت بهداشت از شناسایی ۱۱هزار و ۴۲۰ مبتلای جدید کووید-۱۹ در کشور طی ۲۴ ساعت گذشته خبر داد.
به گزارش کبنا به نقل از ایسنا، دکتر سیماسادات لاری گفت: از دیروز تا امروز ۱۴ فروردین ۱۴۰۰ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۱۱ هزار و ۴۲۰ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که یک هزار و ۶۰ نفر از آنها بستری شدند.
وی افزود: مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به یک میلیون و ۹۲۰ هزار و ۳۹۴ نفر رسید.
لاری ادامه داد: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۲۳ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۶۲ هزار و ۹۹۹ نفر رسید.
سخنگوی وزارت بهداشت گفت: خوشبختانه تا کنون یک میلیون و ۶۴۲ هزار و ۴۱۸ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.
وی ادامه داد: چهار هزار و ۲۴ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخشهای مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.
لاری گفت: تا کنون ۱۳ میلیون و ۳۸ هزار و ۷۰۹ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.
وی افزود: در حال حاضر ۴۷ شهرستان قرمز و ۱۲۶ شهرستان نارنجی هستند و بر اساس مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا مسافرت “از” و “به” شهرهای با وضعیت قرمز و نارنجی، ممنوع است.
سخنگوی وزارت بهداشت گفت: همچنین ۲۴۷ شهرستان در وضعیت زرد و ۲۸ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.
آمار جدید کرونا در ایران تا (شنبه، ۱۴ فروردین ماه ۱۴۰۰)
برچسب ها
رهبر انقلاب: زن، کارگزار خانه نیست، مدیر است
رهبر معظم انقلاب اسلامی با تبیین نگاه اسلام به شأن و حقوق زنان در عرصه خانه و اجتماع، بایدها و نبایدهای رفتار مردان با همسران و زنان را در زمینههای مختلف تشریح کردند.
جایزه محیط زیستی رادمنش؛ جنبشی مردمی برای نجات طبیعت ایران/ از کتاب تا جشنواره؛ روایت دکتر رادمنش تحول در فرهنگسازی صیانت از محیط زیست
هشتمین دوره جایزه ملی محیط زیستی دکتر رادمنش که آذرماه 1404 برگزار شد، با ۲۷ برنده از ۱۶ استان کشور شامل ۹ انجمن و ۱۲ فرد حقیقی و ۶ برگزیده در حوزه کودک و نوجوان، به کار خود پایان داد.
سقف کیفری مهریه مشخص شد
نمایندگان مجلس شورای اسلامی در طرح اصلاح قانون نحوه اجرای محکومیتهای مالی، حداکثر ۱۴ سکه را در مهریه، سقف اجرای محکومیت هایی نظیر حبس تعیین کردند و بیش از آن مشمول حبس و سایر محکومیتها نخواهد شد.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.




