سید محمد موحد، منتخب مردم کهگیلویه و بهمئی در مجلس یازدهم در گفتگو با خبرنگاران؛ با انتقاد از برگزاری نشست منتخبین زاگرس نشین پارلمان آینده در هتل اسپیناس گفت: باید پیگیری شود که دعوت کننده این مراسم چه کسی بوده و ابهامات به وجود آمده در این باره از ایشان پرسیده شود.
وی با بیان اینکه برگزاری نشست منتخبین مجلس فی نفسه کار خوب و پسندیده ای است افزود: اصل تجمع منتخبین زاگرس نشین اشکالی ندارد اما ما به عنوان نمایندگان بخش زاگرس به محل برگزاری این نشست معترض هستیم.
موحد با اشاره به اینکه انتخاب هتل اسپیناس به عنوان یک مکان مجلل برای برگزاری این نشست مناسب نیست، ادامه داد: می توانستند این نشست را در یک مکان معمولی برگزار کنند کسانی که می خواهند نماینده مردمی باشند که این روزها شرایط اقتصادی آنها روشن است نباید در چنین جایی تجمع کنند.
منتخب مردم کهگیلویه و بهمئی تصریح کرد: بهتر است این نشست بی حاشیه و در جایی غیر از هتل اسپیناس برگزار شود تا برخی به بهانه محل هتل اصل تجمع منتخبان مردم را زیر سوال نبرند.
موحد تصریح کرد: اعتراض به محل برگزاری این نشست درست است اما اگر این بهانه باشد که اصل تجمع مورد تخریب قرار گیرد یک اقدام سیاسی است.
منتخب مردم کهگیلویه بزرگ: هتل اسپیناس جای مناسبی برای تجمع منتخبین مردم نیست/ دعوت کننده این مراسم باید پاسخگو باشد
برچسب ها
خطبه های نماز جمعه: امام جمعه دیشموک: مذاکره با آمریکا درست نیست/ فضای مجازی مدیریت شود
سید محمد موحد: نماینده کهگیلویه بزرگ به پویش «نه به تصادف» پیوست
خبر خوش نماینده مردم در مجلس: عیدی بزرگ موحد به مردم کهگیلویه/ بهسازی و آسفالت دو طرح مهم بزودی به مناقصه می رود+جزئیات
امام جمعه دیشموک: مذاکره با آمریکا درست نیست/ فضای مجازی مدیریت شود
علی اکبر راوند با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص مذاکرات با آمریکا عنوان کرد: مذاکره با آمریکا کار درستی نیست و این مذاکره بر پایه و اصول صداقت از طرف آمریکا نیست.
نماینده کهگیلویه بزرگ به پویش «نه به تصادف» پیوست
نماینده مردم کهگیلویه،بهمئی،چرام و لنده به پویش «نه به تصادف» پیوست.
عیدی بزرگ موحد به مردم کهگیلویه/ بهسازی و آسفالت دو طرح مهم بزودی به مناقصه می رود+جزئیات
باپیگیریهای مستمر سید محمد موحد، نماینده محترم شهرستان کهگیلویه بزرگ، مجوز برگزاری دو مناقصه بهسازی و آسفالت محور ارتباطی دهدشت- تونل کوه پات ، بهسازی و آسفالت محور امامزاده نورالدین – دم عباس – زیرنا صادر شد. پروژه دهدشت تا تونل کوه پات با تخصیص ۴۵۰ میلیارد ریال در کنار اعتبار ۱۳۵۰میلیارد ریالی پروژه دم عباس-زیرنا وارد مرحله ای تازه خواهند شد.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.