شفادهنده یونان باستان «بقراط»، ملقب به «پدر پزشکی»، غذای پایه رژیم غذایی یعنی عسل را، یک روش مهم در بهبود بیماریها میداند.
به گزارش کبنا به نقل از همشهری آنلاین، در زرادخانه پزشک معروف بقراط، عسل مقام اول را در رژیم غذایی دارد و استفاده روزانه از این محصول موجب قدرت بدن می شود.
عسل یک محصول ضد آلرژی است که مصرف آن حتی برای مادران باردار و شیرده مجاز است. با این حال، عسل یک محصول پرانرژی است و نباید در مصرف آن نباید زیاده روی کرد.
والنتینا اسکوروخود میکروبیولوژیست و بیوشیمیست در روسیه در مصاحبه ای گفت: “در روز، خوردن یک قاشق عسل قطعاً به افرادی که نیاز به انرژی کافی دارند، آسیب نمی رساند.” علاوه بر این، فروکتوز در عسل بهترین نوع قند است.
از مهمترین خواص عسل، ضد التهاب بودن، ضد آلرژی، خاصیت آنتی اکسیدان بودن و ضد سرطان بودن آن اشاره کرد.
عسل به دلیل داشتن اسید فرمیک داروی خوبی برای درمان بیماری های مفصلی است که به صورت خوردنی و یا زدن روی موضع درد توصیه می شود.
اگر از عسل زیاد استفاده نکنید، خوردن یک قاشق عسل می تواند پشتیبانی خارق العاده ای برای سلامتی در بدن شما ایجاد کند. عسل طبیعی تأثیر مثبتی بر وضعیت ایمنی بدن دارد و همچنین دارای خواص ضد میکروبی، ضد ویروسی و ضد انگلی است. بنابراین، با مصرف منظم یک یا دو قاشق چای خوری عسل، می توانید بدن خود را در برابر التهاب ایمن کنید.
بهتر است به جای شیرینی جات از عسل و یا میوه های خشک استفاده کنید. یا در منزل خود با استفاده از روغن گیاهی، عسل طبیعی، یا دیگر محصولات طبیعی اقدام به آشپزی و شیرینی پزی کنید.
عسل بخورید، تا این اتفاقی در بدن شما بیافتد
برچسب ها
سفر یک روزه مدیرکل آموزش و پرورش به دیشموک: سفر یکروزه مدیرکل آموزش و پرورش استان به دیشموک: از دیدار با امام جمعه تا تقدیر از دانشآموز معلول موفق+فیلم
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد از مدارس دیشموک و بررسی وضعیت آموزشی منطقه+تصاویر
رئیس اداره آموزش و پرورش دیشموک از توجه دولت به طرح نهضت توسعه فضاهای آموزشی و تجهیزات مدارس تقدیر کرد و این دو عامل را محور توسعه و پیشرفت کشور دانست.
سفر یکروزه مدیرکل آموزش و پرورش استان به دیشموک: از دیدار با امام جمعه تا تقدیر از دانشآموز معلول موفق+فیلم
دکتر ایوب رضایی مدیرکل آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد در دیدار با امام جمعه دیشموک گفت : آموزش و پرورش به عنوان یکی از ارکان اصلی توسعه اجتماعی و فرهنگی، مجموعهای بزرگ و تأثیرگذار است که برای تحقق اهداف خود نیازمند همراهی و همکاری دیگر نهادها، ادارات و سازمانهاست.
دادستان جدید کهگیلویه: امنیت خط قرمز ماست/ برخورد قاطع با مدیران سهلانگار
دادستان جدید کهگیلویه در آیین معارفه خود با تاکید بر برقراری امنیت و اجرای عدالت، هشدار داد که هرگونه اقدام برای ناامن کردن فضای شهرستان با پاسخ کوبنده قانونی مواجه خواهد شد.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.




