بعد از نشست صمیمی امام جمعه با بزرگان روستا؛ زمین احداث یک باب خانه عالم در روستای “لاوهپاتل” دیشموک، کلنگزنی شد.
حجت الاسلام راوند امام جمعه دیشموک در جمع اهالی روستای لاوه پاتل به بیان سخن پرداخت و از اهالی خواست: اختلاف نظرها کنار گذاشته شود .
وی به ساخت دو مسجد در این روستا اشاره کرد و گفت: احداث یک باب ساختمان خانه عالم در این روستا، جهت استقرار روحانی لازم است.
راوند متذکر شد: از بزرگان روستا می خواهیم که با اتفاق نظر زمینی در روستا جهت احداث خانه عالم در نظر گرفته شود.
به گزارش خبرنگار، مدتها بود که اختلاف نظر جهت احداث خانه عالم در این روستا وجود داشت که امروز بعد از بیانات امام جمعه دیشموک؛ زمینی به متراژ ۲۵۰ متر در روستا برای احداث خانه عالم اهداء و با حضور امام جمعه کلنگ زنی شد.
خبر: وحید آهنگ
زمین احداث خانه عالم روستای “لاوهپاتل” دیشموک کلنگزنی شد+تصاویر
برچسب ها
سید محمد موحد: نماینده کهگیلویه بزرگ به پویش «نه به تصادف» پیوست
خبر خوش نماینده مردم در مجلس: عیدی بزرگ موحد به مردم کهگیلویه/ بهسازی و آسفالت دو طرح مهم بزودی به مناقصه می رود+جزئیات
مدیرکل آموزش و پرورش: ایوب رضایی: مدارس حق تعطیلی کلاسها قبل از ۲۸ اسفند را ندارند
نماینده کهگیلویه بزرگ به پویش «نه به تصادف» پیوست
نماینده مردم کهگیلویه،بهمئی،چرام و لنده به پویش «نه به تصادف» پیوست.
عیدی بزرگ موحد به مردم کهگیلویه/ بهسازی و آسفالت دو طرح مهم بزودی به مناقصه می رود+جزئیات
باپیگیریهای مستمر سید محمد موحد، نماینده محترم شهرستان کهگیلویه بزرگ، مجوز برگزاری دو مناقصه بهسازی و آسفالت محور ارتباطی دهدشت- تونل کوه پات ، بهسازی و آسفالت محور امامزاده نورالدین – دم عباس – زیرنا صادر شد. پروژه دهدشت تا تونل کوه پات با تخصیص ۴۵۰ میلیارد ریال در کنار اعتبار ۱۳۵۰میلیارد ریالی پروژه دم عباس-زیرنا وارد مرحله ای تازه خواهند شد.
ایوب رضایی: مدارس حق تعطیلی کلاسها قبل از ۲۸ اسفند را ندارند
مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد با تأکید بر لزوم ادامه فعالیتهای آموزشی در مدارس تا ۲۸ اسفند گفت: هیچ مدرسهای حق تعطیلی کلاسها قبل از تاریخ مقرر را ندارد و نظارتهای جدی برای جلوگیری از تخلفات در این زمینه انجام خواهد شد.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.