به گزارش خبر دیشموک، علیرضا یارقلی، متخصص طب سنتی در پاسخ به این پرسش که «مبتلایان به کرونا چه مواد غذایی را بهتر است مصرف کنند و چه مواد غذایی را نباید مصرف کنند؟»، گفت:مصرف غذاهای سنگین در مبتلایان به کرونا ممنوع است و افراد مبتلا باید غذاهای سبک و آبکی مانند سوپ جو، عدسی کم عدس و فرنی مصرف کنند.
به گزارش کبنا به نقل از فرارو، وی با تأکید بر اینکه داشتن خواب کافی و استراحت و پرهیز از استرس بسیار مفید است، بیان داشت: بخور دادن با بابونه، عناب، آویشن و گل ختمی توصیه میشود.
این متخصص طب سنتی با اشاره به ضرورت مصرف دمنوشها توسط مبتلایان به کرونا، ابراز کرد: دمنوش گل بنفشه، گل پنیرک وگل ختمی برای سرفههای خشک مفید است؛ ضمن اینکه برای مبتلایانی که سرفهتر دارند دمنوش بابونه، مرزنجوش و عناب مفید است.
یارقلی با اشاره به اینکه دمنوش تخم گشنیز در درمان سردرد اثر بخش است، متذکر شد:مصرف شیر و بادام و دمنوش دارچین مفید بوده؛ ضمن اینکه روغن مالی بدن با روغنهای بابونه و سیاه دانه نیز مفید بوده و بدن درد و کوفتگی را برطرف میکند.
وی تصریح کرد: برای کودکان مبتلا به کرونا نیز تغذیه مناسب، استراحت و استفاده از سوپ بسیار اهمیت دارد.
تدابیر خاص طب سنتی برای درمان کرونا
برچسب ها
کمبود بیش از ۵ هزار صندلی در آموزش و پرورش استان
مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۲۷ میلیارد تومان تجهیزات زیر ساختی بین مدارس این استان توزیع می شود.
پیام تسلیت سید شرف الدین ملک حسینی در پی درگذشت مادر شهید آسویار
شهید علی نظر آسویار در مصاف دشمنان لجوج، عنود و خبیث ایستادگی کرد تا به این منزلت رسید،گوارایش باد.
پیام تسلیت امام جمعه دیشموک در پی درگذشت مادر شهید علی نظر آسویار
درگذشت بانوی مؤمنه مادر ارجمند شهید والامقام شهید آسویار موجب تالم و تأثر فراوان گردید
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.